Zakelijke samenwerking

Fentix; Zakelijke Samenwerking

Zakelijke samenwerking

Zakelijke samenwerking, participeren of deelnemen? Als u een goed idee, product en/of dienst heeft willen wij dit graag met u bespreken!

Op hoofdlijnen komt het er op neer dat wij samen met u de producten of diensten in de markt zetten. Uw rol is die van specialist op het gebied van de producten en/of diensten en wij nemen de online marketing en bijhorende investering voor onze rekening. Onze diensten worden vergoed uit een percentage van de marge (winst) van de verkoopopbrengsten van de producten of diensten. Ons uitgangspunt is synergie en een win-win situatie.

Hieronder vindt u twee voorbeelden van Fentix participaties:

Zakelijke samenwerking met HOME TO BE

Dit betreft een samenwerkingsverband met een Duitse makelaardij welke zicht richt op de internationale tweede huizenmarkt en financieringen.
Wij hebben voor de volgende verdeling gekozen:

  • HOME TO BE : contactpersoon en aankoopadviseur voor Duitse klanten, finacieringspecialist en alle marketingactiviteiten
  • Fentix : Business Development, website framework en realisatie vastgoedwebsites voor nieuwe regio’s

Zakelijke samenwerking Liguria Estate (Italië)

Dit betreft een internationaal samenwerkingsverband in Ligurië Italië (Bloemenriviera). Liguria Estate is contactorganisatie in de verkoop van bouwgrond, villa’s appartementen, landhuizen ed. en als hoofdactiviteit helpen en begeleiden wij kopers in het realiseren van hun droomhuis. Wij treden op als aannemer, project manager en adviseur bij het verkrijgen van lokale vergunningen. Daarnaast werken wij nauw samen met een lokale architect en andere makelaars in de regio.
Bij deze zakelijke samenwerking is gekozen voor de volgende verdeling:

  • Liguria Estate Italië : contactpunt in Italië, operationele activiteiten inclusief verkoop van de objecten
  • Fentix: Liguria Estate Nederland : contactpunt in Nederland, ontwerp, realisatie en onderhoud van de website, ontwerp logo en online marketing

Wat is uw idee? …..en zoekt u een betrouwbare partner?

Alle goede ideeën beginnen klein, dus aarzel niet en bel ons op om te onderzoeken of een zakelijke samenwerking haalbaar is.

Intention logo - Fentix
Google Adwoords logo - Fentix
Fentix Business Development; CDN
Fentix; Onpage banner "uw website wirdt niet gevonden
cs-cart logo